Μετά απο 6 αποβολές αποκτήσαμε το δικό μας παιδί και σήμερα γίνεται ενός έτους

Έξι αποτυχημένες εγκυμοσύνες είχε η Keira Rumble, η οποία δεν κατέθεσε τα όπλα και κατάφερε να γεννήσει ένα υγιέστατο αγοράκι και να γίνει «η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου», όπως χαρακτηρίζει η ίδια τον εαυτό της.

 

Ειδικότερα, μέσα σε τρία χρόνια, προσπάθησε έξι φορές να αποκτήσει ένα παιδί, με την τελευταία προσπάθεια να είναι η πιο επώδυνη απ’ όλες, αφού υπέφερε για μέρες από φριχτούς πόνους.

Οι πόνοι ήταν τόσο ισχυροί που την καθήλωσαν για μέρες στο κρεβάτι και όταν τελικά επισκέφθηκε τον γιατρό της, ανακάλυψαν ότι επρόκειτο για ενδομητρίωση και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μετά από έναν χρόνο, όμως, παρόλο που ήταν απογοητευμένη, έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία πέτυχε και στις 5 Ιουλίου, έφερε στον κόσμο το μωρό της, τον Hunter Philip Harris, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα στις 36 εβδομάδες.

 

Οι έξι αποτυχημένες εγκυμοσύνες πριν συμβεί το θαύμα

Όπως υπογράμμισε «πλέον νιώθω πολύ συνδεδεμένη μαζί του, παρόλο που όταν γεννήθηκε, τον κράτησα μόνο για 30 δευτερόλεπτα. Μετά πήγε κατευθείαν στη μονάδα ειδικής φροντίδας και του χορηγήθηκε 100 % οξυγόνο για να επιζήσει. Όταν τον πήρα πρώτη φορά στα χέρια μου, ήταν μελανιασμένος και δυσκολευόταν να αναπνεύσει».

Και συμπληρώνει «παρόλο που τον αγαπούσα, δεν ένιωσα από την αρχή κάποια ιδιαίτερη σύνδεση μαζί του, όπως περίμενα. Το ότι δεν μπορούσα να τον κρατήσω και να τον θηλάσω, το έκανε ακόμα πιο δύσκολο».

Ωστόσο, δηλώνει η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου και μάλιστα, επέλεξε να μοιραστεί το ταξίδι της στην μητρότητα, προκειμένου να δώσει θάρρος και ένα μήνυμα ελπίδας σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδί.

 

«Για δυόμισι χρόνια βίωνα την απώλεια μετά από τις έξι αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Σήμερα, όμως, κρατάω επιτέλους μωρό μου στην αγκαλιά μου», κατέληξε.

Σχολια